Het boek kopen?
474
page-template-default,page,page-id-474,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

‘Mais oui! Verhalen uit Frankrijk’

 

Mais oui! is een reis door Frankrijk die je graag wilt meemaken. De verhalen in Mais oui! zijn soms ontwapenend, soms ontroerend, de ene keer kun je er hardop om lachen en de andere keer wil je er stilletjes van genieten. Als je van Frankrijk houdt, er graag op vakantie gaat, als je er woont of naartoe wilt emigreren; dan ga je smullen van de levendigheid van Mais oui! En als la cerise sur le gâteau krijg je er recepten en wijntips van Ed Langermans bij.

Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Klik dan hier

Wil je ‘Mais oui! Verhalen uit Frankrijk bestellen’? Klik dan op de button.

Reacties lezers op ‘Mais oui! Verhalen uit Frankrijk’

Ludo Willems, Breda

Al ga je niet op vakantie, dan nog schijnt de zon op je bolletje als je dit boek leest. Smakelijke verhalen – ook letterlijk, want er staan fijne recepten in het boek – die je midden in het Franse leven plaatsen, dat heerlijk leven waar elke Frankrijkliefhebber naar verlangt. Lekker beeldend geschreven met genoeg ruimte voor je eigen fantasie. Ik wilde het boek meenemen op mijn jaarlijkse ‘Tour de France’, maar dat lukt niet meer: ik begon te lezen en hield niet meer op. Tegen de schrijfster zou ik wil zeggen: graag nog zo eentje!

AnnaJudith, Franeker

Als je door corona niet op vakantie kon of kan, lees dan Mais Oui en alle chagrijn is over. Al bij het eerste verhaal sta je weer in het Frankrijk waar wij Nederlanders allemaal naar op zoek zijn. Op de stoep bij Lamique, Louise of een van die andere besproken – en ongetwijfeld raak getypeerde – dorpsgenoten van schrijfster Asjha van den Akker. Een boek vol grappige – en ontroerende verhalen waarin tips en recepten van haar man – en tevens kookgek – Ed Langermans niet ontbreken. Na Voila, haar eerste boek, neemt ze in Mais Oui al een beetje afscheid van ‘ haar ‘ dorp. Op zoek naar een stekkie in een andere streek. En dat levert ongetwijfeld weer een heerlijk boek op. Ik kijk er nu al naar uit!!!

Lalaw, Almere

Nadat ik Et Voila in één ruk heb uitgelezen, is het heerlijk dat er, aan de vooravond van hopelijk weer een fijne zomer, een nieuw boek van Asjha verschenen is. Mais Oui! is de perfecte opvolger en heerlijk leesvoer om alvast mee weg te dromen naar Frankrijk. De recepten van haar geliefde Ed met bijbehorend wijnadvies laten je watertanden en hoeven zeker niet alleen in Frankrijk gemaakt te worden. Kortom, een absolute aanrader, met als bonus fijne adresjes en tips voor een van de mooiste delen van Frankrijk!

Villa Léovil

Heerlijk boek met korte verhalen over onze omgeving, Saint Pompon in de Dordogne. En dan de recepten erbij maakt dat het nog leuker wordt om te lezen. Vermakelijk en herkenbaar. Het boek ligt nu op elke kamer van onze chambre d’hôtes in Saint Pompon. Met dit boek komen we de zwoele zomeravonden wel door.

Marissa, Amsterdam

Wat een fijn boek! Je waant je direct op het Franse platteland. Het is zo leuk en treffend geschreven, ik kreeg direct zin om in de auto te stappen en alle plekken te bezoeken die Asjha en Ed hebben bezocht. Hoop dat er snel een vervolg komt!