Het boek kopen?
474
page-template-default,page,page-id-474,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Waar is het boek ‘Et voilà!’ te koop?

 

Wie van Frankrijk houdt, wie er graag op vakantie gaat, wie er woont, wie ernaartoe wil emigreren of wie zich gewoon wil vermaken met ontroerende, geestige, verhelderende en soms hilarische verhalen uit een heerlijk land, zal smullen van ‘Et voilà!’

‘Et voilà!’ is een must voor iedere liefhebber van Frankrijk. Herkenbaar en super grappig. En recht voor zijn raap. Zo ken ik Asjha en zo is dit boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen.’ – Beau van Erven Dorens

‘Et Voila’ is te koop bij BOL.com, klik hier en bestel meteen!

Het boek is ook te koop bij Scharlei Koffie & Thee in Loenen aan de Vecht.

Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Klik dan hier

Reacties van lezers

Leven als een koning(in) in Frankrijk

Liana Wijtsma

Asjha heeft een vlotte pen en een aanstekelijk gevoel voor humor. De verhalen zijn lang genoeg om allerlei leuke details erin te verweven en kort genoeg om er daarna gelijk weer eentje te willen lezen. Een prachtig inkijkje in Frankrijk, door de ogen van een Hollandse die inmiddels Franser is dan ze denkt. Een echte aanrader!

Schitterende plaatjes van het Franse leven

R. Martens

Enorm genoten van dit boek, alles bij elkaar leest dit als een bundel van Martin Bril. Als je houdt van de zomer, Frankrijk, vakantie en het echte leven door de ogen van iemand die het zo ziet zoals je het niet zelf zou kunnen verwoorden: lezen!

Het ultieme vakantiegevoel gebundeld in een heerlijk boek

Kim Kruijs

In een verzameling bijzonder geestig en beeldend geschreven verhalen word je meegenomen in de dagelijkse beslommeringen in een Frans dorpje. Het is alsof je bij de schrijfster op bezoek bent en met eigen ogen ziet gebeuren wat je leest: het dorp komt tot leven, karakters krijgen een gezicht, hun emoties worden de jouwe. Dat is superknap en maakt dat je na elk verhaal een deal met jezelf sluit: ‘Nou oké, nog eentje dan!’ Voor mij was het een vakantieboek, maar ik kan me ook voorstellen dat het lekker is om het te lezen bij de open haard, de herfst en de winter ontvluchtend.

Zin in Frankrijk 

A. van Veen

Ik heb deze bundel op een steiger in het zonnetje zitten lezen (omstandigheden die best goed aansluiten bij de sfeer in het boek) en wil nu nog maar één ding: ook een huis in Frankrijk! Asjha van den Akker laat de lezer op een pakkende manier meegenieten. Een heerlijk vakantieboek.

Heerlijk glimlachen en fijn doorlezen

S. Dwars

We weten dat Frankrijk een fijn land is, we weten dat er malle en fijne Fransen wonen en we kunnen de opgetekende situaties misschien ook in Nederland situeren. Maar in deze korte verhalen worden de personen en de gebruiken tastbaar. Het is geen Mulisch, dus erg leuk. Vanaf de eerste zin wil je het einde van het verhaal kennen.

Superleuk

Marijke Kau

Een geweldige verzameling columns over het hebben van een huis in Frankrijk. De schrijfster heeft een originele blik op Frankrijk, Fransen en alles wat Frans is. De columns zijn onderhoudend, soms zelfs ontroerend, ontzettend grappig en inderdaad… verslavend. Echt een aanrader, zelfs als je niet van Frankrijk houdt.

Bijzonder amusant 

Ans 

Een heerlijk boek, of je nu zelf in het gebied woont, reist, vakantie viert of niet. Je leest over de zeer amusante belevenissen en observaties van iemand met het hart op de tong.. Een aanrader!!

Vakantie onder handbereik

Aschwin Rinsma

Wat een ontzettend leuk, grappig en herkenbaar boek over Frankrijk. Mocht je heimwee hebben naar La France, dan is dit echt een aanrader. Het leest weg als een koude Chardonnay op een warme zomerdag! En mocht je net als ik, een niet al te goed beeld hebben van die ‘gezellige’ Fransen, is dit een opsteker….ze bestaan wel degelijk! Heerlijk geschreven!

Formidable, sympathiek en geestig

Cleo den Oude

Als mensen mij vragen of ik afgelopen zomer ook op vakantie ben geweest, zeg ik: ‘Ja, ik was in Frankrijk. Het was formidable!’ Stiekem was ik helemaal niet in Frankrijk. Sterker nog, ik ben er überhaupt nog nooit op vakantie geweest. Maar zo voelde het wél, dankzij dit geestig geschreven boek. Als je aan vakantie toe bent? Gewoon dit heerlijke boek lezen.  

Heerlijk humoristisch herkenbaar!

Anna Judith

Humoristisch, herkenbaar en de schrijfster weet me na 25 jaar Frankrijk toch nog te verrassen met witte busjes, flirterige bakkersvrouwen en oude buren met vreemde – Franse – gewoontes. Het is mijn favoriete cadeau aan Franse Nederlanders, Nederlandse Fransen en al die vrienden en kennissen die dromen over een huis in La Douce France. Of er een gehad hebben. 

Lezen als een god in Frankrijk

D. Racke 

Leest heerlijk weg. Ieder hoofdstuk is een kleine vakantie.

Veel te leuk

Ruben

Dit boek is echt veel te leuk. Steeds denk ik: nog eentje, dan stop ik. Nog eentje…

Een feest der herkenning

Max van den Berg

Voor alle liefhebbers van Frankrijk: een heerlijk boek!

Heerlijk boek

C. Rozema

Al na drie verhalen kreeg ik de bijna onbedwingbare behoefte om per direct naar Frankrijk af te reizen. De auteur wist mij dus in no time in een vakantiesfeer te krijgen en dat is knap. Meestal kan ik niet zo goed ontspannen om lekker lang te lezen, maar in dit geval verslond ik verhaal na verhaal. Het leven in haar dorp, de dorpspersonages, het eten, de wijn, alles wat ze beschrijft is mooi, grappig en ontroerend. Conclusie: heerlijk boek!

Erg leuk en herkenbaar

Linda S.

Wat een heerlijk boek dat je in een keer uit wilt lezen! Grappige en ontroerende verhalen die je meenemen naar het Franse platteland. Een must have voor iedereen die het Franse leven liefheeft, zeer herkenbaar!

Sourire

Ilse de Groot
Al voor je en route gaat of de tickets hebt geboekt, waan je je met dit boek al in Frankrijk. De korte verhaaltjes zijn amusant en beeldend geschreven. Soms informatief en altijd met veel humor. Er zijn veel boekjes over Frankrijk geschreven maar velen blijven steken in een saaie opsommingen of gortdroge omschrijvingen. Et Voilà is het tegenovergestelde! Met een glimlach op mijn gezicht waande ik mij even in La Douce France!